Lo-Ghis is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die van rust houden, maar ook graag actief bezig zijn. De mooie natuur van de Voerstreek leent zich voor lange wandelingen en voor indrukwekkende tourtochten, zowel met de auto als de motor. Bewonder de prachtige vergezichten, een uitzicht om bij weg te dromen! TIP: ga een dagje naar Luik of Maastricht en sluit de dag af met een etentje bij Gasterij de Commanderie dat zich naast Lo-Ghis bevindt. Hier kunt u heerlijk eten voor een leuke prijs. Speciale arrangementen in combinatie met Lo-Ghis zijn mogelijk. Interesse? Gelieve u dan tot Gasterij de Commanderie te wenden.

Blijft u liever in Sint-Pieters-Voeren en omstreken? Bezoek dan eens de naastgelegen forellenkwekerij, ook bij Gasterij de Commanderie staat de forel als huisspecialiteit op de kaart.

Vanuit Sint-Pieters-Voeren bent u binnen enkele kilometers in de Eifel, de Ardennen, het Limburgse heuvelland of in Luxemburg. Kortom, er is genoeg te doen, voor ieder wat wils.

Totale capaciteit

3  (1 kamer)

Ontbijt

Ja

Rolstoel

Nee

Huisdieren

In overleg

Google Maps
Google Street View
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 04 381 07 36 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

dsc_0051green_val_fam