Gewoon bij “ons” in de Voerstreek ligt, in het centrum van Sint-Pieter-Voeren, Gasterij de Commanderie.

Het kleinste Voerdorp, met minder dan 300 inwoners, is vooral bekend om zijn Commanderie. Dit kasteel behoorde tot de Franse Revolutie toe aan de Duitse Ridderorde.

In het park van het kasteel ligt de bron, die de vijvers en de Voer van water voorziet. Hier worden heerlijke forellen gekweekt. Een typisch streekproduct en de specialiteit van de Gasterij. – Bereid op Pauline’s wijze –

Wie een dagje wandelen of fietsen wil starten (of daarvan even wil bijkomen) met een kopje koffie en een heerlijk stukje limburgse vlaai, wie gewoon zin heeft om gezellig langs te komen, wie iets te vieren heeft of op zoek is naar een leuke activiteit of voor wie gewoon lekker wil eten, is bij ons aan het goede adres. De unieke ligging vlakbij de 9 bronnen van de Voerstreek maakt deze historische Gasterij tot een ideale ontmoetingsplek.

Bekend staan wij om onze gastvrijheid en veelzijdigheid. De Gasterij biedt een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Kom eens langs om de gemoedelijke sfeer te ervaren.

Vanuit de gasterij start de bronnenwandeling, deze wandeling leidt langs bossen riviertjes, holle wegen en statige hoeves en kastelen. Verkozen tot de mooiste wandeling van Vlaanderen vakantieland (Bronnenwandeling) waar wij uiteraard erg trots op zijn.

Totale capaciteit

125 (Binnen: 65, terras: 60)

Ontbijt

keuken open vanaf 11.00 u

Rolstoel

Neen

Huisdieren

Ja

Google Maps
Google Street View
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 04 381 07 36 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

big-019-EdAsmooi_voeren72