Met een gids op avontuur

Op eigen houtje de streek verkennen zorgt voor het nodige avontuur. Met een streekkenner steek je net iets meer op. Spannende verhalen, leuke anekdotes en interessante weetjes die je zelf nooit had weten achterhalen. De gids laat je de verhalen beleven en toont je graag de mooiste plaatsjes. Ontdek je graag de hoogtepunten, of eerder de verborgen plekjes? Weet je graag alles over planten, of verken je liever het terrein van dassen en andere dieren?

Op pad met een privé-gids is haalbaarder dan je denkt. Voor 2 uur betaal je slechts 65,00, voor 3 uur: € 90,00 en voor een volledige dag
€ 125,00/groep.

Overlevingstechnieken/Survival
Op pad met kaart en kompas. Natte voeten of een schrammetje schrikken je niet af. Je leert meer over eetbare planten, maakt een vuurtje en bouwt samen een shelter om te schuilen. Bedenk jij alvast een strijdkreet of lied voor de groep.

Max. 25 personen per gids, (3 weken op voorhand reserveren!)

Teambuilding
Je helpt elkaar met het beklimmen van hellingen, overwinnen van hindernissenparcours, het oplossen van vragen… Ideaal voor scholen, bedrijven of vrienden om samenwerking te stimuleren.

Max. 25 personen per gids, (3 weken op voorhand reserveren!)

Avonturen voor de kleine helden
Op een speelse manier leer je de natuur ervaren met al je zintuigen. Je krijgt uitleg over dieren, fossielen, planten… Misschien leer je wel vuur maken met vuursteen en andere materialen.

Max. 25 personen per gids, (3 weken op voorhand reserveren!)

Workshops

Met familie, vrienden of collega’s kan je ook allerlei leuke activiteiten doen. Actief, speels of bijzonder?  Kies, combineer en werk een leuk programma uit, op maat van jouw groep.

Pottenbakken – keramiek
Schortje aan en mouwen opstropen: maak een leuk beeldje en potje en versier het met stempelwerk. Na het bakken kan je jouw kunstwerkjes afhalen.

  • tot 12 pers. : € 125,00/groep
  • vanaf 13 pers. : + € 12,50 pp. extra

Bezoek museum, imkerij, workshop op afspraak!

Mergelhouwen
Laat je creativiteit de vrije loop en leer hoe je dit unieke gesteente kunt bewerken. Vervaardig je kunstwerkje uit mergel en neem het mee naar huis.

  • tot 12 pers. : € 60,00/groep
  • vanaf 13 pers. :  € 5,00 pp., groep maximum 20 pers.

(incl. materiaal)

Most Recent Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 04 381 07 36 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.