Hotel en Brasserie de Zevende Heerlijkheid is een zeer sfeervolle zaak met een prachtig panorama uitzicht op de Gulpvallei. De Zevende Heerlijkheid is gelegen in het schilderachtige dorp Slenaken, midden in de Zuid Limburgse heuvels. Gasten kunnen er terecht voor een kopje koffie, lunch, diner of juist om te borrelen. Op zoek naar een gezellige zitplaats in de serre of bij de haard? Vanaf iedere hoek hebben gasten een uitkijk op het panorama in de omgeving.

Het is een uitgelezen kans voor een mooie wandeling met vele vergezichten, prachtige wandelpaden en bossen die gasten langs de velden en riviertjes voeren. Bij de brasserie zijn ook diverse wandelroutes beschikbaar en vlakbij de Belgische grens kunnen gasten ook van overheerlijke speciaalbieren en borrelplateaus genieten. Op vakantie? Dan is de Zevende Heerlijkheid ook de perfecte uitvalsbasis om te overnachten in één van de ruime kamers.

Totale capaciteit

29 (15 kamers)

Ontbijt

Ja

Rolstoel

Nee

Huisdieren

Ja

Google Maps
Google Street View
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 04 381 07 36 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.