‘In het Dal van Schophem – A Very Zen Bed & Bio is een viersterren vakantiehuis dat deel uitmaakt van een karakteristieke, voormalige carréhoeve uit 1711. De hoeve werd enkele jaren geleden met veel liefde en ecovriendelijke materialen volledig herbouwd uit de resten van de ruïne waartoe zij vervallen was. Nu biedt de vakantiewoning een warm onderdak aan maximaal vier personen.

In het Dal van Schophem ervaar je de betekenis van goed en bewust leven. In dit vakantiehuis zorgt de zon voor je elektriciteit en je warme water. De regen spoelt je toilet, de wasmachine, de poetsemmers en verzorgt de tuin. Snoeihout uit de omgeving warmt je houtkachel in de winterdagen, puur voor de gezelligheid naast of in plaats van de centrale verwarming. Voor de was en de schoonmaak gebruiken we ecologische, 100% biologisch afbreekbare, plantaardige en huidvriendelijke middelen.

Gelegen op een steenworp van het riviertje de Voer, is de woning een heerlijk rustige plek om je vakantie door te brengen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, lezen, schrijven, luieren, proeven van de regionale specialiteiten en zelfs je eigen stilte-retraite houden. Wil je iets actiever zijn? Dan begint je fiets- of wandeltocht direct voor de voordeur. Je auto kan je dus gerust laten staan. Zin in een city-tripje? Maastricht, Aken, Luik, Tongeren, Eupen en Hasselt liggen op slechts 20 tot 45 minuten rijden.

Totale capaciteit

4

Ontbijt

Nee

Rolstoel

Nee

Huisdieren

Nee

Google Maps
Google Street View
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 04 381 07 36 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.