Het Pietershof is landelijk gelegen in het gehucht Nurop, op loopafstand van het levendige dorp Teuven. Het huis is ruim en comfortabel en met smaak ingericht. De ruime keuken met open haard biedt alle gerief om heerlijk te koken.

In de grote living is het goed aanschuiven aan de lange eettafel of gezellig keuvelen bij het vuur van de speksteenkachel. Alle slaapkamers zijn voorzien van aangename boxspringbedden en de sanitaire voorzieningen zijn up to date.

Er is een traplift aanwezig. Met deze lift zijn de verschillende niveau’s van het vakantiehuis ook voor minder-valide gasten gemakkelijk toegankelijk.

De ruime tuinen bieden plek voor een partijtje jeu de boules ; het sportveld is geschikt voor een stoere partij voetbal. Of toch maar liever met een mooi boek op een schaduwrijke plek? Bent u nieuwsgierig naar de wijnen van ons domein? Kijk dan op de website www.pietershof.be

Totale capaciteit

20

Ontbijt

Nee

Rolstoel

Ja: er is een traplift aanwezig maar WC niet aangepast!

Huisdieren

Ja

Google Maps
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 04 381 07 36 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.