De Lamderije, de voormalige schapenstal van de trotse eigenaren Klaas en Ciel, heeft na een jarenlange verbouwing een nieuwe functie gekregen als vakantiewoning. Dit fraaie pand heeft een landelijk karakter en ligt aan de rand van het dorpje Remersdaal, in de Belgische Voerstreek.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, vrolijke kleuren en een landelijke inrichting hangt er een gezellige sfeer in huis. Je komt binnen in een ruime hal die toegang geeft tot de keuken aan je linkerkant en een slaapkamer aan je rechterkant. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een groot inductiefornuis met maar liefst 3 ovens. De quooker(kraan) zorgt voor direct kokend water voor een heerlijk kopje thee. In de half open keuken staat tevens een extra tafel met stoelen om tijdens het koken gezellig samen te zitten. Naast de keuken bevindt zich de open eet- en zitkamer. Hier tref je een ruime eettafel, zitje en ruime hoekbank met zicht op de tuin. Het autenthieke plafond herinnert aan de vroegere functie van de Lamderije. Op de begane grond bevindt zich ook een extra toilet, wasmachine, droger, extra koelkast en een tweepersoonsslaapkamer met twee eenpersoonsbedden waarvan één bed elektrisch verstelbaar is. De slaap- en badkamer op de begane grond is rolstoeltoegankelijk.
Via de trap kom je op de eerste verdieping om, via de overloop, op de overige drie slaapkamers uit te komen. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen kleur en dit is speels doorgevoerd in de aankleding. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers en één vierpersoonsslaapkamer. Alle slaapkamers zijn ruim en beschikken over een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Het mag binnen dan wel heel gezellig en sfeervol zijn, maar ga vooral ook genieten van het buitenleven en de vier terrassen! De achterdeur biedt toegang tot de privétuin met grasveld, twee buitenterrassen en een overdekt terras, waar je altijd lekker beschut kunt zitten. Aan de zijkant van de woning ligt nog een groot terras.

Totale capaciteit

10 (4 kamers)

Ontbijt

Nee

Rolstoel

Ja

Huisdieren

Ja

Google Maps
Google Street View
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 04 381 07 36 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.