Des groupes de personnes mangent et boivent à un buffet à De Voerstreek

GROUPES

passez un bon moment ensemble dans le Région de la Voer !

Contact

Hostel De Veurs
Sint-Martens-Voeren

Hostel De Veurs

Panorama & Auberge de jeunesse

Zoek je de perfecte slaapplaats waar je goedkoop kunt overnachten in Voeren en waar je na een actieve dag heerlijk kan “thuiskomen”? Het hostel De Veurs bij Joyce en Jean-Claude is dan de perfecte plek voor jou. De hostel ligt op een heuvel en vanop het terras heb je een magnifiek uitzicht over de Voerstreek.

Détails
Camping De Drink
Sint-Pieters-Voeren

De Drink

Air de bivouac & Panorama

Onze kampplaats in de Voerstreek is de perfecte uitvalsbasis voor diverse groepen. Van jeugdbeweging tot sportclub van muziekvereniging tot school. Maar ook voor gezinnen of vriendengroepen bieden wij plaats.

Détails
Castel Notredame
Remersdaal

Castel Notre Dame

Groupes & Château

Een met 120 bedden, een bijgebouw uit de 17de eeuw met 50 bedden en een groot natuurgebied met sportvelden. Tussen 20 en 170 personen kunnen worden ontvangen zoals: Retraites, stages, opleidingen, families en wij zijn elke dag geopend. Wij zien u graag verschijnen!

Détails
Green Valley
Teuven

Bocage Natur

Hébergement de groupe

Bocage Natur comprend trois hébergements que nous avons aménagés dans une seule écurie récemment aménagée sur notre ferme. Notre entreprise est engagée dans l'élevage de vaches laitières. En été, nos vaches se promènent dans les prairies vallonnées de Fourons.

Détails