4 mensen aan een tafel in een restaurant met een glas rode wijn

ETEN & DRINKEN

verschillende smaken en teksturen in de Voerstreek

Contact

Hotel Altenbroek
's-Gravenvoeren

Altenbroek

Hotel & Restaurant

Onze getalenteerde chef-kok en zijn gepassioneerde team hebben een menu samengesteld dat de rijkdom van lokale seizoensgebonden ingrediënten viert. Met een ongeëvenaarde expertise en creativiteit combineren ze smaken op een manier die uw smaakpapillen zal prikkelen. Elk gerecht is een kunstwerk op zich en wordt met liefde bereid om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Details
Hotel Altenbroek
Sint-Martens-Voeren

Jetteke

Terras, hapjes en Drankjes

Op het gezellige terras of in de knusse veranda kunt u heerlijk genieten van een lekker drankje en/of hapje. We proberen zoveel mogelijk de streekproducten, die mensen uit de omgeving met veel liefde maken, op de kaart te zetten. Ons heerlijk (overdekt) terras is nog een echt onontdekt pareltje. Geniet van de rust en gemoedelijke sfeer. Bij slecht weer of in de winter kunt u uiteraard ook lekker opwarmen in de kleine maar knusse veranda!

Details
Totaal beeld Commanderie 7 in de Voerstreek België
Sint-Pieters-Voeren

Commanderie 7

Brasserie

De oudste viskwekerij van België is ook een restaurant ! De viskwekerij van de Commanderie is vooral het kweken van visproducten met kunst en passie en dit op een ambachtelijke wijze. Hier hebt U de keuze: verse vis kopen in de winkel, vers, gerookt ofwel ook hun andere producten die ermee gemaakt zijn, of u kunt ze lekker proeven in een hoekje van ons paradijs.

Details
Totaal beeld van Café café Modern in Teuven België
Teuven

Café Modern

Café Restaurant

Restaurant Café Modern is een Restaurant, Café, feestzaal en een terras. Gelegen in een prachtige omgeving in de driehoek tussen Maastricht, Luik en Aken. Restaurant Café Modern is ook een uitstekend vertrekpunt voor wandelingen in de Voerstreek, Zuid-Limburg of het Land van Herve. De feestzaal van Restaurant Café Modern, het oude patronaat van Teuven, Patria genaamd, is uitermate geschikt voor evenementen, feesten, bruiloften etc., maar ook zeker geschikt voor de zakelijke markt c.q. vergaderingen.

Details
Mostar Slavisch restaurant België
's-Gravenvoeren

Mostar

Restaurant

Omgeven door één van Vlaanderens mooiste natuurlandschappen - kunt u voor heerlijke Slavische specialiteiten al 40 jaar terecht in het sfeervolle restaurant Mostar. Daarnaast stelt de zaak haar feestzaal ter beschikking, waar u terecht kunt voor elke gelegenheid. Ook verzorgen we dagprogramma's in en rond de Voerstreek voor kleine en grote bus gezelschappen.

Details
Herberg Moeder de Gans Teuven in België
Teuven

Moeder de Gans

Teuven

Herberg Moeder de Gans is een restaurant- café, gelegen aan het pittoreske dorpspleintje van Teuven in de Belgische Voerstreek. Herberg Moeder de Gans biedt ook diverse arrangementen aan die een plezierige invulling kunnen geven aan uw vrije dag of vakantie; van een bezoek aan een ambachtelijk bedrijf in de streek tot een trappistenbier proeftocht in de natuur.

Details
IJsvitrine van Mersy ijssalon uit de Voerstreek België
Moelingen

IJssalon Mersy

IJsjes

Verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek en direct aangrenzend aan de rivier “ Berwijn “ met ligweide en wandelgebied, op een steenworp afstand van Maastricht, Luik en Aken ligt de nostalgische Molen Van Moelingen. Op zoek naar een legendarisch, uniek, gastvrij en luxe verblijf met volop mogelijkheden, ontspanning en persoonlijke aandacht. De Molen Van Moelingen en haar IJssalon MêrSy brengen al deze aspecten bij elkaar

Details
Bakkerij Equilibrium
's-Gravenvoeren

Bakkerij Equilibrium

Bakker

Wij zijn EQUILIBRIUM, het komt neer op het “in balans of in evenwicht zijn”; dit proberen we te doen in al onze recepturen. We zijn een jong gedreven koppel, tweetalig en met reeds enkele jaren ervaring in het bakkersleven; we werkten beiden bij vooraanstaande Belgische en Franse bakkerijen en of banketbakkerijen (Wittamer, Stephan Destrooper, Op’t Eynde, Blanckaert, Au pavé du roi). Hier deden we voldoende kennis op om jullie te kunnen bedienen van de lekkerste broden tot het fijnste stukje gebak.

Details
Hotel-Restaurant De Kommel in Voerstreek
's-Gravenvoeren

De Kommel

Hotel & Restaurant

Hotel-Restaurant De Kommel is gelegen in het rustige Voeren, het enige stukje Vlaanderen aan de andere kant van de Maas en wordt sinds het jaar 2000 gerund door de familie Princen & van Aalst. Het hotel heeft 16 kamers en is heel rustig gelegen in een doodlopende straat. Je logeert er in een comfortabele kamer met alle voorzieningen zoals TV, telefoon, wekkerradio, badkamer met toilet, ligbad en/of douche en haardroger.

Details
Totaal beeld van Blanckthys in de Voerstreek België
's-Gravenvoeren

Blanckthys

Brasserie & Restaurant

Wij zijn geopend voor ontbijt, lunch en diner, ofwel bij mooi weer op ons terras. Ook kunnen wij lunchpakketten voorzien zodat u kan genieten van onze mooie Voerstreek. Hotel Voeren - Brasserie Blanckthys, een natuurrijk rustpunt voor gastvrijheid! Het hotel is gelegen in het centrum van het gezellige ’s-Gravenvoeren en toch weer grenzend aan de natuur.

Details
Totaal beeld van Data een frituur in Voerstreek
's-Gravenvoeren

Data

Frituur & Broodjes

Een frituur en broodjes bar gelegen in het mooie dorpje 's-Gravenvoeren met zowel een winkel als online business.

Details
Hoeve de Bies Voerstreek België
Sint-Martens-Voeren

Hoeve de Bies Michelin

Restaurant

De Hoeve is het decor voor ons restaurant. Dit prachtige gebouw stamt uit de 19e eeuw. Maurice heeft zijn eigen draai weten te geven aan deze plek. Dit resulteert in authentieke schoonheid met zicht op het landschap, verweven in een eigentijds restaurant met een rauw randje. Hoeve de Bies is een plek voor iedereen. U bent welkom voor zowel lunch als diner in onze zaak.

Details
IJssalon Bakhuis in Ulvend de Voerstreek België
Sint-Martens-Voeren

Het Bakhuis

IJsjes & Eten

Een passie voor het ondernemerschap, het geloof in een duurzame en degelijke voedselketen en een onintoombaar enthousiasme brachten ons als gezin in 1985 naar Het Bakhuis. Twee jaar later namen we het heft in handen om onze zuivel te verwerken naar boter. In 1999 gingen de eerste zelfgemaakte ijsjes over de toog. Ondertussen is ‘t Bakhuis uitgegroeid tot een eerlijk familiebedrijf dat alle aspecten van het toerisme in Voeren omarmt. Geniet in het ‘t Bakhuis op het terras, overnacht in de vakantiewoning en ontdek het leven op de boerderij.

Details
IJsje van Gelato Farm uit de Voerstreek België
Teuven

Gelato Farm

IJsjes & Drankjes

Graag verwelkomen wij u in 'onze tuin' om u te laten proeven van ons ambachtelijke ijs, bereid met biologische hoevemelk en vers fruit. Ons gecertificeerd biologisch melkveebedrijf ligt in de Voerstreek aan de rand van het bos in Gieveld, een dorpje behorend bij Teuven. Na een lange wandeling in de bossen of door de valleien van onze grensregio is het bij ons goed toeven in een landelijke omgeving om te genieten van een lekker ijsje. Onze boerderij is het startpunt van een aantal prachtige wandelingen.

Details