Koffie en broodjes als lekker ontbijt in een gastenkamer

GASTENKAMERS

heerlijk slapen en dan een lekker ontbijtje!

Contact

Gastenkamer Luna Loft
's-Gravenvoeren

Luna Loft

Gastenkamer

Ruime (110m2) luxueuze woning met patio (2 tot 4 pers). Centraal én rustig gelegen in een doodlopende straat omgeven door natuur. Stijlvol gerenoveerd; met oog voor detail en behoud van authentieke elementen. Comfortabel ingericht; vloerverwarming, pelletkachel, regendouche, buiten een vuurplaats. Ideaal voor een bijzondere vakantie of om in alle rust te werken (ook voor een langere periode).

Details
Hotel Hof de Draeck
Teuven

Hof de Draeck

Gastenkamer

De hostellerie biedt u zeer comfortabele en smaakvol ingerichte kamers en suites. Alle kamers beschikken over een bad/douche, toilet, tv, en minibar. ‘s Morgens serveren wij een uitgebreid en gezond ontbijt in de stijlvolle ontbijtruimte of in de Orangerie waar u van een uniek uitzicht op de tuin en de omgeving geniet!

Details
Gastenkamer Laken & Servet
Moelingen

Laken & Servet

Gastenkamer

Voor een actief of ontspannend meerdaags verblijf in de Belgische Voerstreek, is Laken & Servet een aangenaam vertrek- en eindpunt. Maar ook na een intensieve, zakelijke bijeenkomst is het prettig thuiskomen in Laken & Servet.

Details
Gastenkamer Het Notarishuis
Moelingen

Het Notarishuis

Gastenkamer

Wij zijn Bart & Christianne en met veel plezier wonen wij samen met onze (bonus)dochters in Moelingen, België. Prachtig en centraal gelegen in de mooie Voerstreek tussen Luik & Maastricht. Onze B&B beschikt over 3 prachtig ingerichte kamers, elk met privé sanitair en unieke kleurstelling. Vanaf het voorjaar 2023 beschikken we over 5 kamers en kunnen wij maximaal 10 personen verwelkomen.

Details
Gastenkamer Zwaeneberg
Sint-Pieters-Voeren

Zwaeneberg

Gastenkamer

Wijndomein Zwaeneberg heeft 3 luxe kamers Deze kamers zijn uitgerust met een luxe boxspring van Auping met Siberische donsdekens. Elke kamer is individueel uitgerust met een badkamer, douche en toilet. Voor de gasten is er gelegenheid om de wijnen te degusteren.

Details
Gastenkamer Puur Teuven
Teuven

Puur Teuven

Gastenkamer

Kom PUUR Teuven ontdekken Sanne en Willem ontvangen jullie graag in de rustige omgeving van de heuvels in Voeren in een huis met twee gastenkamers waar mensen een gezellig tijd kunnen hebben en genieten van de rust. Na een aangename dag kunnen jullie lekker genieten van een kopje koffie en thee (gratis), een lekker bier of wijntje uit de kelder in de ontbijtkamer of de tuinen.

Details
Gastenkamer Ferme de l’Etang
Remersdaal

Ferme de l’Etang

Gastenkamer

Ferme de l’Etang is een langgevel-boerderij van enkele honderden jaren oud; precies weten we het niet. Je kunt bij ons terecht voor ’n appartement, studio of B&B. Samen met nog vijf boerderijen vormen we het gehucht Mabrouck, nabij het rustige dorpje Remersdaal in de Belgische Voerstreek.

Details