Groep mensen staan te eten en drinken aan een buffet in De Voerstreek

GROEPEN

gezellig samen beleven in de Voerstreek!

Contact

Hostel De Veurs
Sint-Martens-Voeren

Hostel De Veurs

Hostel & Jeugdherberg

Zoek je de perfecte slaapplaats waar je goedkoop kunt overnachten in Voeren en waar je na een actieve dag heerlijk kan “thuiskomen”? Het hostel De Veurs bij Joyce en Jean-Claude is dan de perfecte plek voor jou. De hostel ligt op een heuvel en vanop het terras heb je een magnifiek uitzicht over de Voerstreek.

Details
Camping De Drink
Sint-Pieters-Voeren

De Drink

Camping & Panorama

Onze kampplaats in de Voerstreek is de perfecte uitvalsbasis voor diverse groepen. Van jeugdbeweging tot sportclub van muziekvereniging tot school. Maar ook voor gezinnen of vriendengroepen bieden wij plaats.

Details
Castel Notredame
Remersdaal

Castel Notre Dame

Groepen & Kasteel

Een kasteel met 120 bedden, een bijgebouw uit de 17de eeuw met 50 bedden en een groot natuurgebied met sportvelden. Tussen 20 en 170 personen kunnen worden ontvangen zoals: Retraites, stages, opleidingen, families en wij zijn elke dag geopend. Wij zien u graag verschijnen!

Details
Green Valley
Teuven

Bocage Natur

Groepsaccommodatie

Bocage Natur omvat drie verblijfplaatsen die we ingericht hebben in een recent omgebouwde alleenstaande stal van onze boerderij. Ons bedrijf houdt zich bezig met het kweken van melkkoeien. In de zomer wandelen onze koeien in heuvelachtige weiden in Voeren.

Details