De header hero van de waterpret pagina met 4 jongens en meisjes die door het water rennen

WATERPRET

Ontdek de natste plekjes in en om de Voerstreek

Lekker in de sauna of zwemmen dat kan allemaal in onze omgeving. We liggen zeer gunstig ten opzichte van Aken, Maastricht en Valkenburg.

Waterpret Tips

In Voeren kunnen kinderen voortaan ravotten in een speelbeek
Spelen Water

Speelbeek Lankwater

In Voeren kunnen kinderen voortaan ravotten in een 'speelbeek'. Natuurpunt heeft zo'n plek geopend langs de Noor, omdat 'spelen en ontspannen in de wilde natuur zo belangrijk is'. Die is Lankwater gedoopt naar de naam die de Voerenaars vroeger aan de beek gaven.

Home
Zwembad met warm bronwater Carolus in Aken Duitsland
Sauna Wellness

Therme Carolus Aken

Sinds de oudheid kennen de mensen de genezende kracht van water, zijn genezende, regenererende werking op lichaam, geest en ziel. Volgens Thales van Miletus is het principe van alle dingen water, alles is gemaakt van water en alles keert terug naar water. Prachtige, artistieke en nobele badhuizen volgden dit credo voor zuivering, regeneratie en ontspanning.

Home
Pietersplas bij de Maas Maastricht
Water Natuur

Pietersplas

De Pietersplas is aan het eind van de tachtiger jaren ontstaan door grindwinning. Nadat in de negentiger jaren de grindwinning werd gestaakt, is gekozen voor een natuurlijke afwerking van de plas, waarbij een eenheid met de Eijsder Beemden ontstond.

Home
Thermae 2000 in Valkenburg Zuid Limburg
Sauna Warm water

Thermae 2000

Combineer een bezoek aan Valkenburg met een saunabeleving. Naast de activiteiten in het water kan je er genieten van wellness: sauna, massage, zonnebank, blotenvoetenbad en betaald parkeren voor de deur.

Home
Mosaqua zwembad  in Gulpen Zuid Limburg
Kids Zwemmen

Mosaqua

Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua! Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden. Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Een potje beachvolleybal op de ligweide.

Home
Fun Valley zwemmen en groepsactiviteiten Maastricht
Zwemmen Groepen

Fun Valley

Bij Fun Valley hoef je niets mee te nemen. We verhuren strandbedden met gratis parasol. Lekker genieten van een dagje rust. We raden je aan je om vooraf een strandbed te reserveren. Dit doe je handig en snel via onze website. Tickets voor het huren van strandbedje met gratis parasol zijn te koop aan de kassa in het park.

Home