Man en vrouw liggen samen in een heerlijk hotelbed

HOTELS

veel sterren of eenvoudig in de Voerstreek!

Contact

Hotel De Kommel
's-Gravenvoeren

De Kommel

Hotel & Restaurant

Hotel-Restaurant De Kommel is gelegen in het rustige Voeren, het enige stukje Vlaanderen aan de andere kant van de Maas en wordt sinds het jaar 2000 gerund door de familie Princen & van Aalst. Het hotel heeft 16 kamers en is heel rustig gelegen in een doodlopende straat. Je logeert er in een comfortabele kamer met alle voorzieningen zoals TV, telefoon, wekkerradio, badkamer met toilet, ligbad en/of douche en haardroger.

Details
Hotel Altenbroek
's-Gravenvoeren

Landgoed Altenbroek

Hotel & Restaurant

Zodra u de oprijlaan van Landgoed Altenbroek oprijdt, ervaart u rust en ruimte. Wakker worden met het meest spectaculaire uitzicht op het Voeren gebied. U voelt zich thuis in tijdloze elegantie en ingetogen luxe in onze kasteelhoeve daterend uit de 14e eeuw, gelegen op het uitgestrekte Landgoed Altenbroek. Geniet van uw rust, van de prachtige natuur en proef het water uit onze eigen waterbronnen, kortom, verblijf in dé PAREL van de Voerstreek.

Details
Hotel Blanckthys
's-Gravenvoeren

Blanckthys

Hotel & Restaurant

Wij zijn geopend voor ontbijt, lunch en diner, ofwel bij mooi weer op ons terras. Ook kunnen wij lunchpakketten voorzien zodat u kan genieten van onze mooie Voerstreek. Hotel Voeren - Brasserie Blanckthys, een natuurrijk rustpunt voor gastvrijheid! Het hotel is gelegen in het centrum van het gezellige ’s-Gravenvoeren en toch weer grenzend aan de natuur.

Details
Hotel 't Gulpdal
's-Gravenvoeren

't Gulpdal

Hotel & Panorama

Klaar voor een welverdiende vakantie in ons apart hotel vakantieverblijf 't Gulpdal te Teuven - Voeren (B). Wilt u met uw gezin de Voerstreek, met zijn zes Voerdorpen ontdekken? Dan heeft u de ideale locatie gevonden! Onze ruime twee tot vierpersoonskamers hebben elk een eigen zithoek, badkamer, één- of twee slaapkamers. Elke kamer heeft een vergezicht over het weidse landschap van het Gulpdal.

Details