Euregio drielandenpunt heuvelachtig landschap België, Nederland en Duitsland

EUREGIO

grenzeloos genieten van diverse culturen!

Contact

Hotel restaurant Klein Zwitserland Slenaken Nederland
Neufchâteau

Carpe Diem

Appartementen & Euregio

Hoeve Carpe Diem is een subliem gelegen vakantiehoeve. Een echte verborgen parel midden in de natuur. U bevindt zich op het einde van een doodlopend straatje waar u zorgeloos tot rust kunt komen en genieten. Kinderen leven zich uit op de speelweide met beachvolleybal veld. kom 's avonds gezellig samen rond de BBQ of vuurschaal.

Details
Hotel restaurant Klein Zwitserland Slenaken Nederland
Slenaken

De Zevende Heerlijkheid

Appartementen & Restaurant & Hotel

De Zevende Heerlijkheid, een sfeervol restaurant, hotel en appartementen met panorama, ligt midden in het heuvelland van Zuid-Limburg, en slechts 75 meter verwijderd van de mooie Voerstreek. Vele tientallen kilometers aan wandelplezier direct vanuit onze locatie.

Details
Hotel restaurant Klein Zwitserland Slenaken Nederland
Slenaken

Klein Zwitserland

Hotel & Euregio

Rust, ontspanning, gastvrijheid en verwennerij vormen een eenheid in ons hotel! In het gerenommeerde restaurant ervaart u elke dag als een feest. In de 36 luxe zit- en slaapkamers wordt u omringd door sfeervolle warme kleuren en alle comfort.

Details
Panoorama appartementen in Noorbeek Nederland
Noorbeek

Panoorama

Appartementen

Opzoek naar een vakantie verblijf tussen de glooiende heuvels van Zuid-Limburg? Onze vakantie-appartementen zijn gelegen in het mooie Limburgse Mergelland, vlakbij de Belgische grens. Het appartementengebouw bevindt zich tegen een steile helling waardoor u vanuit elk van onze appartementen een prachtig uitzicht heeft over het pittoreske Zuid-Limburgse dorpje Noorbeek.

Details