Das in de Voerstreek header hero

DOEN

Wat is er te doen in de Voerstreek

Ben je met een (klein) groepje en heb je zin in iets actief, creatief, speels of bijzonder? Op stap met een gids verken je de meest verborgen plekjes, beleef je spannende verhalen en ontdek je de leukste anekdotes.

Doen Tips

Introductie op pad met een gids in de bossen van de Voerstreek België

Op pad met een gids

Een streekverkenner die jouw groepje persoonlijk door de streek loodst? Het kan, de gidsen bieden op maat gemaakte wandelingen aan. Neem contact op en we bespreken het samen. Informeer en reserveer tijdig via Toerisme Voerstreek! € 65,- per groep voor 2 uur en € 90,- per groep voor 3 uur. Filmvoorstelling over dassen reserveer!

Visvijvers van de Berg in de Voerstreek België

Visvijvers van de Berg

De visvijvers bevinden zich op 1 km van de commanderie en bevatten 6 visvijvers met beek-, bron- en regenboog- forellen die bevoorraad worden door een bron met een watersnelheid van 1500 liter per minuut. Open op zaterdag, zondag en feestdagen van 8 tot 18 uur van maart tot en met november. In juli en augustus ook geopend op vrijdag.

Tuin decoratie in de Voerstreek België

Garden Decor Rouland

In onze tuinen met diverse thema's geven wij u ideeën om uw tuin in te richten. Ons prachtig bronzen beeldenpark met fonteinen en waterspelen brengen rust en kalmte. Kom rustig rond- wandelen en genieten van de omgeving. Open van april t.e.m. oktober: zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. Toegang: € 2 voor bezoekers, gratis voor klanten.

Diverse tuinen en terrassen van Shopsheim in de Voerstreek België

Tuinen van Schopsheim

Op een heuvel met prachtig uitzicht ligt de vierkantshoeve, waar je kan genieten van een kop koffie en een stuk taart. Toegang: € 5 per persoon inclusief koffie of thee Open tuindagen: 27-28-29/05. 3-4, 10-11, 17-18, 24-25/06. Zondag 2, 9, 16, 23, 30/07. 6, 13, 20, 27/08. 3, 10, 17, 24/09. Andere dagen tot 01/11 enkel op afspraak

Boerengolfbaan in de Voerstreek

Green Valley

Boerengolf is een openluchtspel voor jong en oud. Heuvelachtig parcours van 2,5 km en een kleine baan om 1 tot 1,5 uur te spelen. Leuk voor bedrijfsuitjes en uw familiereünie. €5 tot 11 aar, € 10 vanaf 12 jaar Tijdens het parcours gratis hoevedrankjes en kaas

Voetenpad bij Moeder de Gans in Teuven in de Voerstreek

Voetenpad Moeder de Gans

Wandeling van 1,5 km langs onze biologische moestuin (permacultuur) voor eigen keuken, de bron van Moeder de Gans, poel met kikkers, kijkgat met zicht op het oer- bos, fruitboomgaard, automaat met boter en kaas. Routebeschrijving gratis verkrijgbaar bij de ingang van herberg Moeder de Gans. Van dinsdag tot zondag vanaf 11 uur.